HISTORIEN OM ROSTRUP OG OMEGN

Portræt af Rostrup.

Rostrup er beliggende i Mariagerfjord kommune, i den smukke natur nord for Mariager fjord, syd for Rold Skov, øst for Arden og vest for Hadsund.

Danmarkskort
Rostrup er en aktiv lille landsby i det østlige Himmerland med et aktivt lokalcenter, hvor der bl.a. vinteren igennem er fællesspisning cirka en gang om måneden, og den lokale byfest afholdes hvert år i uge 24!

På trods af vores lille størrelse kan vi byde på et aktivt og dynamisk sted at handle - vores allesammens Min Købmand, hvor du kan handle alt det du lige står og mangler.
Mangler du kartofler eller andet grønt kan Æ Kartoffelawler/Skr'e'lleren helt sikkert hjælpe!

Til landmændene og andre dyre-ejere har vi Himmerlands Grovvarer, hvor du bl.a. kan hente foder, gift til dræbersneglene, algefjerner til fliser og tage og meget mere.
Du kan også ringe til Lazzen, som har speciale i så meget, og især tømrerfaget. 
Vi har vor egen Rostrup Maskinforretning med specialer i alt fra VVS i hjemmet til reparation af de større maskiner i landbruget. Og har du problemer med bilen, kan Rostrup Autoværksted fixe det, samtidig med lige at skifte dæk og olie på dit køretøj.
Vi har murer og tømrer firmaet Jan & Benny, lige midt i byen.

Vi har en fabelagtig og dejlig natur lige udenfor døren. Tæt på Rold Skov og tæt på Mariager FjordKort sagt - Rostrup & Omegn har meget at byde på!
Eller sagt med vort motto - Kort fortalt - Rostrup har alt!

Rostrup byskilt