ROSTRUP SKYTTELAUG


Rostrup SkyttelaugRostrup Skyttelaug ligger i Mariagerfjord Kommune på Egelundsvej 19b i et naturskønt område en dejlig pavillion midt i Egeskov, der er en 80 m skydebane som der skydes på.

Medlemsskab:
Medlemsskab: Vore medlemmer er at finde fra 21 år og opefter. Der er ingen grænser. Man retter henvendelse til en af vore medlemmer om optagelse, så vil du blive indstillet til bestyrelsen om optagelse.

Generalforsamling:

Vores generalforsamling afholdes i marts måned. Der bliver årets skydninger fastlagt forårsskydningen kan flyttes frem og tilbage som det passer. Alle øvrige er fastlagte, d.v.s skiveskydningen som foregår over to omgange, som så tælles sammen til et givent resultat som giver denne skytte ret til at bære skjold som viser (M/K) er årets Skivekonge.
Næste skydning er pokalskydning. Der tælles alle skud sammen for denne ene skydning. For dette resultat uddeles en vandrepokal, som man må have stående hjemme hos sig selv til næste års pokalskydning. 
Den næste skydning er fugleskydning som består i, at man skyder til en træfugl som har forskellige ting påmonteret, som man så skal skyde ned. Den der skyder den sidste ting ned kaldes brystpladen er Fuglekonge.

Næste aktivitet er 4 kant skydning som foregår sammen med fjord skyttelaugene. Det er Hadsund - Mariager - Hobro og så Rostrup. Vi skiftes til at afholde denne skydning den sidste skydning er omkring jul.

Bestyrelse:
Formand:Jan Munkholm, Blåkildevej 51 9510 Arden
Kasserer: Benny Sørensen Møllevænget 5 Rostrup 9510 Ardne
Næstformand: Dan Slipsager Stinesmindevejen 4 Oue 9500 Hobro
Medlem: Mikael Dahl Tingvej 19 Ø.Doense 9500 Hobro
Medlem: Rene Frederiksen, Hågensvej 13 Oue 9500 Hobro