Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Du kan vælge trampoliner med sikkerhedsskabe

Der er mange sikkerhedsfunktioner til rådighed for trampoliner i dag. Nogle er mere omfattende end andre. Det er vigtigt at afgøre, om der er en sikkerhedsmåtte eller hoppe net knyttet til en trampolin. Også, hvilken størrelse og type net er det lavet af. Denne artikel vil kort forklare, hvordan man vedhæfter hoppemåtter og net til trampoliner.

For det første er der sikkerhedskabinetter til fjederløse trampoliner i forskellige størrelser. De er almindeligvis nævnt af udtrykket mini-sikkerhedsbeholdere hos trampolinguiden. Fordi det styrker rammen af hoppe enheden, de større sikkerhed kabinetter vil være mere holdbare. Disse beskyttende kabinetter er lavet af mange forskellige materialer som stål, aluminium og stof. Efter hård brug er stofskabe meget lettere at rengøre. Det er vigtigt at vaske aluminium og stål dem ofte.

Fjederbelastede sikkerhedspuder er den næste ting at holde øje med i sikkerhedskabinetter. Disse fjederbelastede pad polstring give børn med ekstra trækkraft på trampoliner. Mange af disse puder er kompatible med rammepuderne. Rammerne er fastgjort til sikkerhedsskabe ved hjælp af dobbeltnitter.

Sikkerhedskabinettet er fastgjort til trampolinrammen. Det er hovedsagelig et net, der er fastgjort til rammen med et reb. Dette system er designet til at forhindre yngre børn i at kunne drive sig ud af trampolinen. Netsystemet forhindrer børn i at kunne drive sig selv over sikkerhedsledningen, og i stedet lander de fladt på maven. Dette system fungerer bedst, hvis nettet er korrekt forankret i rammen.

Tænk derefter på den trampolintype, du skal bruge. Runde trampoliner giver mere stabilitet og balance. De tilbyder større hoppe evner. De er afrundet, så dit barn ikke ruller væk fra dig eller på deres mave. Runde trampoliner kan være dyrere end rektangulære.

Runde trampoliner har den fordel, at de er sikrere end traditionelle. De er også lettere på benene. Børn er mindre tilbøjelige til at få en benskade eller dårlig krampe fra den runde trampoliner. Det er sværere for runde trampoliner at blive kastet rundt, fordi de er større. Det kan tage lidt tid at svinge en mindre trampolin. Runde trampoliner kan formes på forskellige måder, så de kan bære to eller flere mennesker.