Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Miner genåbne som kul tager føringen i energi

Kul var ikke kongen i midten af 1990 ‘ erne, men i dag, det kan tage tilbage sin trone. Dengang, naturgas var på hovedscenen som den foretrukne energikilde af miljøbevidst amerikanere overalt.

Men i 1998, en lille, men signifikant, ændring opstod. Ifølge en undersøgelse, US Department of Energy, “tendens til reducerede niveauer af forbrugeren kul bestande blev tilbageført.” Denne ændring kombineret med vedvarende lave priser for kul bragte det tilbage til forkant, revitaliserende kulindustrien i dag.

For eksempel, er mere end halvdelen af USAs elektricitet nu genereret fra kul. Kulminer, der havde været lukket ned i 1990 ‘ erne genåbning, og tidligere ansatte går tilbage til miner og kom tilbage til arbejdet.

Amerika har meget kul, der skal udvindes. Med Genoprettelige reserver 274 milliarder tons er kul 39 gange mere rigelige end naturgas og 54 gange mere rigelige end olie.

Kul bliver også mere sikker for miljøet. På grund af indsats fra kul-baseret elektricitet industri, er svovldioxid og nitrogenoxid faldet.

Den seneste undersøgelse af disse emissioner viser, at mellem 1980 og 2001, svovldioxid emission sats faldet 38 procent, og nitrogenoxid emission sats faldt 32 procent.

Den største kilde til elektricitet i de Forenede Stater, elektricitet fra kul er afgørende for Americas energi nutid og fremtid. Quest mineraler og Mining Corp (OTC BB: QMMG. OB), spiller en stor rolle i fremtiden af kulindustrien. Quest erhverver og genåbner egenskaber i det sydøstlige USA, der producerer kul i overensstemmelse med Clean Air Act krav.

Quest for nylig annonceret at det har underskrevet og lukkede sin erhvervelse af Gwenco Inc., hvorigennem det får mere end 700 hektar af kul lejemål med næsten 13 millioner tons kul på plads i seks sømme. Quest planer om at genåbne to af Gwencos tidligere drift miner og begynde kommercielle kulproduktion. Kul fremstillet på disse miner vil blive solgt til offentlige forsyningsvirksomheder i Kentucky og Ohio.

Skriv et svar