Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Orkanen Katrina-hvordan din Business tab til at få en refusion på 2004 skatter

Med massive tab som følge af Katrina, er økonomien i Gulf Coast regionen i meget dårlig form. Heldigvis er der en særhed i den momskode, der kan hjælpe dig med at generere en stor refusion fra din 2004 skatter.
Gælde tab for 2004 skatter
Når et stort geografisk område lider en katastrofe, kan formanden erklære den føderalt katastrofeområde. Præsident Bush har gjort sådan en erklæring for området Gulf Coast.
Mens du har sikkert hørt sådanne erklæringer forekomme i år, tvivler jeg på, det betyder meget for dig. Erklæringen, men har store konsekvenser for genopbygningsindsats. Erklæring af et føderalt katastrofeområde betyder i første omgang, den føderale regering vil give disaster relief lån, særlige stipendier, der ikke skal tilbagebetales, arbejdsløshedsunderstøttelse og en række andre bistand. Det betyder også en stor skattelettelse for påvirket virksomheder.
Når en virksomhed lider et tab, foretages fradrag skal typisk i året tab opstod. Med orkanen Katrina, vil fradrag typisk forekomme når du file skatter i 2006. Problemet er naturligvis, 2006 er en meget lang tid fra nu, hvis din virksomhed er ødelagt. Du vil finde det svært at tro, men IRS er her til at hjælpe.
IRS vil give dig kontanter. Under nuværende skattelovgivning, kan du gøre en særlig valg at fratrække din virksomhed tab som følge af Katrina på din 2004 skatter. Ved at gøre dette, behøver du ikke at vente til 2006 for at få tilbagebetaling af skat. Du behøver ikke at gøre dette, men det kan være nøglen til at få nødvendige kontanter.
For at gøre den særlige valg, skal du kræve det på din 2004 skatter. Hvis du har allerede gemt skat for 2004, kan du indsende en ændret selvangivelse hævder fradrag.
Afslutningsvis
Ved hjælp af denne strategi kan medvirke til at skabe hårdt tiltrængt kontanter. Sørg for at du forfølger strategi ved hjælp af din professionelle skat. Hvis alle posterne er ødelagt, kan du bestille kopier af tidligere selvangivelser fra IRS.

Skriv et svar