Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Kvinder Outlast mænd – de finansielle bekymringer

Diskutere livsforsikring med din ægtefælle er nogle gange en vanskelig samtale. Men det er en samtale, der skulle ske. Gennemsnitlige amerikanske kvinde er enke efter alder 56 og næsten 85% af de ældre fattige i nationen er kvinder. Mange kvinder ikke er forberedt til dette liv begivenhed – følelsesmæssigt eller økonomisk.

Udskiftning af indkomst er en af de primære grunde til at købe forsikring, og med den gennemsnitlige amerikanske mand at gøre mere end den gennemsnitlige kvinde – dette problem bør drive behovet for samtale for kvinder.

Vågn op til fakta

Halvfjerds-fem procent af amerikanske gifte kvinder bliver enke engang.

For at forberede en dag – skal du have en seriøs diskussion med din ægtefælle. Sidde og har hver person en liste over de ting, de ønsker for deres familie i fremtiden. Større hjem, collegeuddannelse for børn, førtidspension mv. Derefter sammenligne disse lister og bestemme, hvor meget du bliver nødt til at nå disse mål, hvis din ægtefælles løn er tabt.

I vores levetid, kan en persons samlede indkomst tilføje op til en betragtelig sum. Dette beløb vil hjælpe med at beskytte den økonomiske fremtid for de efterladte. For eksempel:

En 40 – årig tjener $50.000 om året vil tjene $1,25 millioner, hvis de arbejder til 65 år. Tilføjer lige en 2,5% årlig inflation faktor, er de fremtidige indtjening næsten 1,7 millioner dollars.

Hvor meget livsforsikring?

Når du har startet diskussionen, skal du beslutte, hvor meget livsforsikring til at købe. Hvor meget vil du nødt til at erstatte din ægtefælles fremtidige indkomst?

USA Department of Justice distribueret en formel til efterlevende familiemedlemmer af disse tabt på terrorangrebet den 11. Som et eksempel:

De økonomiske tab af en 30-årig giftede sig med individuelle med to børn, der var at gøre $50.000 om året er næsten 2 millioner dollars.

Denne beregning går langt ud over to eller tre gange indkomst, at mange arbejdsgivere tilbyder som gruppe livsforsikring fordel.

Nogle andre vigtige faktorer

Kvinder har flere andre emner til faktor i ligningen.

Hvad er dine andre udestående fordringer – fra pant til kreditkort

De fremtidige udgifter til dine børn ‘ uddannelse

Hvor meget vil du nødt til at bevare din livsstil på Pension

Andre indkomstkilder

Når du har sammensætte din profil, overveje eventuelle yderligere indtægter, du i øjeblikket nødt til at hjælpe dig med at finde ud af, hvis du har brug at forøge eller formindske mængden af forsikring du har brug for. Nogle af disse omfatter:

Andre livsforsikringer

Skatter, der reducerer take – home løn

Besparelser og andre aktiver

Indtjeningsevnen af overlevende

Sociale ydelser til børn

Varighed af nødvendigheden af indkomst

Disse forslag kommer fra eksperter på Ameritas direkte. Du kan lære mere online på www.ameritasdirect.com.

Patty Reiners FLMI, ACS

AVP – Ameritas direkte

1.800.555.4655

Statistikker, der anvendes i historien fra www.womanslifeins.com

Skriv et svar