Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Udendørs Spil Til Dine Børn

Angst gør det svært for mig at komme ud af døren for at tage en gå/løbetur, men min partner tager en eller to ture hver eneste dag, så det gør det lettere for mig. Dette er også en måde at sammenligne forskellige butikker på en bekvem måde. Mange mennesker hævder, at trampolinen bør være over overfladen af jorden omkring 4 inches, der tillader luften at slippe ud, når jumpere hoppe på det. Dette vil hjælpe dig med at løse den luft, der undslipper let og vende tilbage overfladen på din bekvemmelighed. Det vil hjælpe dig med at installere de apparater nemt. Installation af trampolin med lige store mellemrum på omkring 4 længder af 4 inches fleksible rør under overfladen af det hul, til en afstand væk fra apparatet.

At opnå denne opgave, er du nødt til at forstå, trampolin firkantet hvordan for at opretholde integriteten af væggene i hullet. Forberede nedsænket trampolin websted: Det betyder, at du er nødt til at markere det område, du vil udgrave for opgaven. Skal Jeg Købe Mine Børn En Trampolin? Som i jorden trampolin passer til renden, så det er meget svært at grave jorden i en ottekantet form. Husk, at det område, der dræner langsomt vil være nyttigt for dig at grave en ekstra grøft på tværs af hullet for en suge-måde, som fylder grus eller hardcore. Det kræver, at hullet under trampolinen sat i jorden for at dræne godt. Sæt trampolinen i stedet er et ideelt forslag, og vi kunne gøre et forsøg.

Den appel af en over-jorden trampolin er højden jumper kan opnå. Hvis du er bekymret for, om æstetik, en over-jorden trampolin er mere vanskeligt at indarbejde i din værftet, især hvis dit udstyr er store, pladskrævende eller slidt ud. Ved denne undersøgelse forsøger vi at klare enhver tvivl vedrørende jorden trampolin. De forsøger altid at skjule dem i baggy bukser, som gør dem til at se latterlige ud. 4. Old School Basketball – oprette en basketball ring ved siden af trampolinen og forsøger at score så mange point som muligt mod din modstander. Det Skywalker 5 Meter Trampolin kan hjælpe børn, der stadig arbejder på deres balance. Et soppebassin kan være særligt sjovt i sommermånederne, kan du også ønsker at investere i et udvalg af vand-legetøj til at gå med det.

Demolition Building for det Første, du vil ønsker at få under der lejlighedsvis. Korrekt luftstrøm skaber hoppe, du ønsker i din trampolin. Og den sidste, regelmæssigt kontrollere trampolin og tjek det, før du bruger den, så sørg for at alle dele af trampolinen er tilgængelige for dig og dine børn til at nyde i fejlsikret tilstand. Udover, check omhyggeligt foråret huller på den øverste ramme med billedsiden op. Kan du henvise af forskellige materialer, der kommer fra forskellige producenter som skruetrækker, eller et håndtag og andre til at gøre det lettere at skubbe bolte gennem stellet og fuldføre denne opgave, som du ønsker.